Judi Becx


<< terug naar “Atleten” <<

Judi Becx

Judi Becx

geboortedatum:
16 oktober 1994

(Neo)Senior

Favoriete afstand(en):
Ik heb (nog) niet een favoriet onderdeel, ik vind alles wel leuk, maar doe sinds kort steeple, wat ik een leuke uitdaging vind.

P.R.’s
100mH: 19″27 (2014)
200m.: 28″77 (2014)
400m.: 1’02″25 (2011)
400mH: 1’07″93 (2014)
800m.: 2’19″60 (2014)
1000m.: 3’06″92 (2011)
1500m.: 4’49″73 (2014)
1EM: 5’28″00 (2014)
3000m.: 10’41″92 (2011)
3000m Steeple: 12’04″61 (2014)
5km weg: 19’11 (2013 – Tilburg)
10km weg: 49’42 (2019 – Eindhoven)
15km weg: 1.08’56 (2013 – Tilburg)
21.1km weg: 1.47’46 (2020 – Marrakesh)

Palmares:
5e NK Senioren, 3000m steeple chase (2014)
1e Nationaal Crosscircuit (2012/2013)
2e Sylvestercross, Soest, A-junioren 2012,
2e BK Cross, A-junioren 2012,
8e NK Cross, A-junioren 2012,
2e NK Estafette 4x800m, A-junioren, 2011
6e NK B-junioren, 3000m, 2011
Finale NK B-junioren, 800m, 2011
9e NK Cross, B-junioren, 2011
1e NK Estafette 4x800m, A-junioren, 2010
1e NK Estafette 4x800m, C-junioren, 2009
3e NK Cross, C-junioren, 2009

Ambities:
Ooit zou ik graag op een internationaal toernooi uit willen komen voor Nederland, maar laten we eerst maar beginnen met een podiumplek op het NK.

Favoriet evenement:

Favoriete trainingsplek:
Ik vind iedere training eigenlijk even leuk, bos/baan/duur trainingen ik geniet er altijd evenveel van… MAAR als ik echt moet kiezen vind ik een pittige bostraining met los zand, heuveltjes en modder toch wel het leukste om te doen, omdat het lekker afwisselend is.

Favoriete atle(e)t(e):
ik vind David Rudisha een geweldige atleet, omdat hij in London in de Olympische 800m finale solo een WR liep en ik dat een erg bijzondere race/moment/plek vind.